Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapr na bylinkách

Surovinykapr-na-bylinkach-a-restovana-cuketa.jpg

porce kapra podle počtu strávníků
citronová šťáva
sůl
česnek
čerstvé oregano (dobromysl)
čerstvá majoránka
olej

 

Postup

Kapra nebo jinou rybu očistíme a nakrájíme na jednotlivé porce. Z drobně nasekaných bylinek, rozetřeného česneku, soli, citronové šťávy a kapky oleje připravíme marinádu, kterou potřeme filety z obou stran. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme doměkka (záleží na každé troubě, jak hřeje).

 

Poznámky

Bylinky můžeme libovolně obměňovat, základ je ale použít čerstvé ze zahrádky nebo z květináče, se sušenými to není ono.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář