Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pangas po mlynářsku

Surovinypangas-po-mlynarsku.jpg

filety pangase nebo jiné ryby podle počtu strávníků
sůl
provensálské bylinky
mletá sladká paprika (může být i uzená)
mletý kmín
rýžová mouka
olej

 

Postup

Rybí filety osušíme kuchyňskou utěrkou. Z obou stran je osolíme a posypeme provensálskými bylinkami. V misce smícháme rýžovou mouku, sladkou papriku a mletý kmín a ve směsi filety obalíme. Rovnou vkládáme do pánve s rozehřátým olejem a smažíme z obou stran dozlatova (cca 3 minuty z každé strany). Servírujeme s kouskem citronu.

 

Poznámky

Zdroj receptu: klasika, jen upravená do bezlepkové podoby.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář