Suroviny
na obložení cokoli, co máme rádi
Postup
Vodu osolíme, přidáme do ní bylinky a zahřejeme ji asi na 60 °C. Do teplé vody vmícháme instantní polentu a za stálého zahřívání z ní umícháme hustší kaši. Tu rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a necháme vychladnout. Potřeme kečupem nebo jinou oblíbenou červenou „omáčkou“ na pizzu a posypeme pizza kořením. Obložíme tím, co máme rádi, podobně jako klasickou pizzu. Zapékáme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 min dozlatova.
Poznámky
Zdroj receptu: inspirace na internetu.
Ozkoušené varianty:
1. šunka, ananas, cibule
2. lovecký salám, červená cibule, rajče
3. tuňák, kukuřice, červená cibule
4. listový špenát, kukuřice, šunka
5. rajče, listový špenát, kukuřice