Losos na jarní cibulce

Surovinylosos-na-jarni-cibulce.jpg

2 filety lososa
citronový pepř
1 jarní cibulka
citronová šťáva
lžička olivového oleje

brambory
provensálské koření
sůl

 

Postup

Omytého lososa potřeme citronovou šťávou, lehce opepříme a necháme uležet. Na lžičce olivového oleje krátce opečeme filety z obou stran. Předpečené filety dáme na cca 15 minut dopéct do trouby při 170 °C. V polovině pečení rybu otočíme a posypeme nasekanou jarní cibulkou. Zbytkem cibulky ozdobíme brambory uvařené se lžičkou provensálského koření.

 

Poznámky

Zdroj receptu: vlastní tvorba.

 
Jak se vám líbil příspěvek?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *