Veganská omeleta Adveni

Surovinyveganska-omeleta-adveni.jpg

25 g práškového Vegavaja (Adveni)
40 g cizrnové mouky
10 g tapiokové škrobové mouky
5 g lahůdkového droždí
sůl
špetka kurkumy
1 lžíce oleje
120 ml vody

 

Postup

Ze všech surovin umícháme hustší těstíčko, které necháme asi 20 minut odpočinout. Nepřilnavou pánev potřeme lehce olejem, rozehřejeme a pomocí stěrky rozetřeme připravené těstíčko. Smažíme po obou stranách dozlatova.

 

Poznámky

Vegavajo je náhražka vajec od firmy Adveni. Jeho základem je cizrnová a lněná mouka, čili na rozdíl od jiných náhražek samé zdravé a dobré věci.

 
Jak se vám líbil příspěvek?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.