Restované ředkvičky na cibulce

Surovinyrestovane-redkvicky-na-cibulce.jpg

1 cibule
olej
1-2 stroužky česneku
2 svazky ředkviček
sůl
čerstvá petrželka

 

Postup

Cibuli nasekáme nadrobno a opečeme ji na rozpáleném oleji dozlatova. Těsně před koncem opékání přidáme na tenké plátky nakrájený česnek. Poté přidáme na kolečka nakrájené ředkvičky a restujeme, až než mírně změknou. Na závěr osolíme a promícháme s nasekanou petrželkou. Podáváme s bramborem nebo pečivem.

 

Poznámky

Inspirovala jsem se na www.toprecepty.cz receptem na smažené ředkvičky.
Tip: hotový pokrm můžeme posypat lahůdkovým droždím, dodá nám spoustu vitamínů (hlavně skupiny B) a chutná tak trochu jako sýr.

 
Jak se vám líbil příspěvek?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *